Kiki Swinkels

Kiki Swinkels is creatief ondernemend en schrijfster. Besloot na haar 40e alleen nog dingen te maken die ze leuk vindt. Is een ontzettende dromer, maar dat levert veel ideeën op. Getrouwd met de allerleukste Brabander van de wereld. Woont samen met die leuke man, dochters Julie (12) en Pip (10) in designstad Eindhoven. Praat inmiddels Rotterdams met een zachte g. Is na één zonnestraal al bruin door haar Surinaamse opa. Geeft graag etentjes thuis en schreef daar een boek over. Droomt van een grote tuin met een geit en twee eenden.

Karen Wullings

Karen Wullings is kunstenaar, illustrator en een ontzettende verzamelkont. Bekend van drukkerij en ontwerpstudio Ogeltje. Heeft een jaloersmakend atelier en creëert in onnavolgbaar tempo het ene na het andere kunstwerk… of is aan het bellen. Woont aan de Zeeuwse kust (Scharendijke), waar haar man naar hartenlust kitesurft en dochter Lenthe (16) in alle vrijheid opgroeit. Begint de dag met een strandwandeling met haar viervoeters Meis en Pip. Droomt van een huis dat af is.

Zo begon het...

Karen en Kiki zijn twee oude vriendinnen uit Reeuwijk, maar gingen ieder hun eigen weg. Karen vertrok naar de Koninklijke Kunstacademie in Den Haag. Kiki ging, na wat gefreewheel in het buitenland, Journalistiek studeren in Zwolle.

Jaren later kwam het kinderboek Mijn Koning& ik uit met illustraties van Karen. Kiki was op slag fan. Kiki, altijd in de weer met het dekken van tafels, kreeg een idee voor leuke borden. Ze belde Karen op en vroeg of ze ook illustraties op borden zou kunnen maken. Een vraag naar de bekende weg, want Karen wordt een soort wervelstorm bij nieuwe avonturen en uitdagingen. De volgende morgen waren de eerste schetsen klaar. En zo werd Bordy’s geboren… borden met een verhaal.

 

 

 

 

© 2014 - 2024 Bordy's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel