Bordy’s voor een grote glimlach én een leuk verhaal aan tafel.

 

Bordy’s, Borden met een verhaal, is ontstaan vanuit liefde en passie voor creëren, dineren en illustreren. Het verhaal, geschreven door Kiki Swinkels, wordt in een serie van zes of negen borden verteld. De illustraties zijn ontworpen en getekend door Karen Wullings en met de hand aangebracht op hoogwaardig porselein. De borden zijn niet alleen een Eye-catcher voor op tafel. Ze zijn ook geweldig voor aan de muur!

Naast borden ontwikkelen Kiki en Karen nog meer leuks voor een feest aan tafel. Bij elke serie wordt een tafelkleed ontworpen dat past bij het verhaal. Lekkere recepten en inspiratie voor tafelstyling vind je in het boek Treat&Cheat.

De eerste serie borden is Noordzee vol karakter. Een ode aan onze eigen Noordzeevis. Een superfood met ook nog eens een spectaculair karakter. De illustraties van deze karaktervolle vissen zijn zo excentriek dat iedereen zijn eigen favoriet heeft. De leukste manier om vis op te serveren tijdens een etentje met vrienden en familie! Houdt de vissen mooi bij elkaar door het stoere tafelkleed met visnet ontwerp.
Bestel hier

Ps. De volgende serie verschijnt komend voorjaar. Volg ons op Instagram, Facebook en Pinterest of houd onze website in de gaten!

 

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Bordy's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel