Betaalmethoden bij Bordy’s:

  • IDEAL
  • Paypal
  • Visa / Mastercard Onder Rembours

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen.
Veilig en vertrouwd: je betaalt in de beveiligde omgeving van jouw eigen bank. Eenvoudig: met één muisklik kom je in jouw internetbankieromgeving. Gemakkelijk: je kunt de ingevulde gegevens direct bevestigen.

Overzichtelijk: de iDEAL-betaling is direct zichtbaar in jouw rekeningoverzicht. Indien je met iDEAL betaalt en de betaling is gelukt, ontvang je een e-mail van ons. Als de betaling niet lukt of als er een storing bij iDEAL is, dan ontvang je geen e- mail van ons.

Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze.

PayPal

Je kunt hier betalen via jouw eigen PayPal rekening of met jouw creditcard. Kijk voor meer informatie op www.paypal.nl. Voor een Paypal betaling wordt er 80 eurocent aan betaalkosten berekent. Dit wordt zichtbaar voordat je de keuze maakt welke betaalwijze je wilt gebruiken.

Visa / Mastercard

Direct betalen met je Visa of Mastercard is ook een mogelijkheid. Wanneer je bij de betaalwijze bent dan kan je een keuze maken en dan zijn de betaalkosten ook zichtbaar. Visa en Mastercard kost 70 eurocent aan betaalkosten.

Achteraf betalen

Je kunt ook achteraf betalen door te kiezen voor een verzending onder rembours. Verzenden onder rembours betekent dat je moet afrekenen als de bestelling is bezorgd. Je betaalt wel 15 euro extra voor de verzending onder rembours. De totale kosten zijn het aankoopbedrag, de verzendkosten en de rembourskosten.

© 2014 - 2024 Bordy's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel