De tafel op z'n Paasbest

Artikel 1 van 8

De tafel op z'n Paasbest 

Chocoladehazen van Lindt, boterlammetjes, Matzes met suiker en tuinkers, een ontbijttafel vol Paaskuikens...soms zelfs echte! Overdag Paaseieren zoeken en ' s avonds asperges eten. Zo is Pasen een mooie traditie binnen onze familie. Natuurlijk niet zonder een feestelijk gedekte Paastafel! Hierbij een leuke stylingtip voor een mooi Paasdiner.  

Lieve kleuren

Mijn favoriete kleuren met Pasen zijn zacht roze, geel, en mintgroen... Ik heb dus een roze geruit tafelkleeed als basis gebruikt en die gedekt met de vrolijke vlinderborden uit de serie La dolce vita di una Farfalle. Vlinders staan symbool voor vrijheid blijheid, omdat ze geassocieerd worden met zonnig warm weer en neiuw leven. Ze horen dus net zo goed op de Paastafel thuis als de Paashaas en -kuikens. 

Kleine vazen met lentebloemen

Centreer drie of vijf kleine vazen op tafel en zet elke vaas vol met een bos lentebloemen. Bijvoorbeeld een vaas vol tulpen, eentje met narcissen, een kleine met blauwe druifjes, anemonen en/of hyacinten. Hoe voller de tafel ermee staat des te beter, maar let er op dat je er wel overheen kunt blijven kijken! 

Kneuterig& Kitch 

Zet tussen de vrolijke lentebloemen schattige Paashaasjes, Paaseitjes, kippetjes en lammetjes en kuikentjes...kitcherige beeldjes zijn met pasen toegestaan;-) 

 

© 2014 - 2024 Bordy's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel