Tafeldek trends van 2024

Artikel 2 van 8

Tafeldek trends van 2024

Ken je de Patrice print van Brabantia nog?! Nou, deze jaren ‘70 kleuren en bloemmotieven komen weer helemaal terug! Bij mij thuis moesten ze nog een beetje wennen aan deze ‘ouderwetse’ kleuren. Ze vonden dat ik de plank volledig had misgeslagen met mijn blije aankoop van dit Vichy ruiten tafellinnen. Maar ik zal ze een (bruin) poepie laten ruiken, want deze seventies-style wordt helemaal hip&happening! 


Modern retro
Jaren ‘70 kleuren dus: bruin, oranje, okergeel, zalmroze en groen, maar natuurlijk wel met de flair van nu. Het wordt weer ouderwets gezellig, want deze kleuren creëren in no-time een warme knusse sfeer op tafel. Overigens een match made in heaven met onze ‘La dolce vita di una Farfalla’ collectie! Daarnaast zien we ook rijke donkerblauwe stoffen terug en heel veel chroom als een knipoog naar de Jaren ’20. 

Mix &Match 
2024 Wordt ook het jaar van Mixen & Matchen. Ik heb het altijd al leuk gevonden om verschillende serviezen met elkaar te combineren, maar het is nu echt de trend. Mix nieuw servies met oud servies. Het liefst met kleurrijke bloemmotieven, aangekleed met vintage glaswerk. Denk aan rookgas of van die wijnglazen met gekleurde gedraaide voetjes. Dus lekker struinen in kringloopwinkels, markten of in de kast van oma en je vondsten leuk mixen met een mooi nieuw servies! 

Geïnspireerd door de natuur
Wij laten ons graag inspireren door de natuur bij Bordy’s en dat zie je nu ook terug in de trend van dit jaar: organische vormen, het gebruik van hout en ongewone elementen, zoals groenten en fruit. Een vrouw (of man) van nu straalt uit dat ze kiest voor duurzaam. 

Heel veel plezier met deze tafeldek trends en tot mijn volgende blog!

Liefs, Kiki 

 

© 2014 - 2024 Bordy's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel